iedereen van ons doet het wel eens
een dagje in pyjama lopen, zo nodig
onder een dagelijks tenue om even
de straat op te gaan voor een krant
maar in 2003 volgt een nieuwe inhoud
pyjamadag staat voor tekort aan hulp
voor hulpbehoevende bejaarden zodat
zij verplicht in een pyjama moeten blijven
het kan verkeren een normaal woord
schrijft samen met zeilcontact, sahafisme,
aansluitmaster, kippenkliklijn, stayokay,
wespengraaier en routekaart, 2003 historie
/wil
27DEC2003 2028