-voor Rebecca's gebroken hart-
De pijn van je eerste gebroken hart
lijkt op dat moment de grootste smart.
Je voelt je radeloos en alleen.
Je denkt dat je nooit meer, op geen een,
verlieft zult worden, of zal zijn.
Je eerste gebroken hart, doet zo'n pijn.