volgens mij denk jij dat ik je niet zie staan
maar toch is het jou gezicht die ik zie in de maan
jij betekend voor mij
veel meer dan de woorden op dit blad
maar in jou zit een zwart gat
een gat waar veel pijn en leed in is verborgen
maar deze avond is een avond zonder zorgen