verlieft verlangen zweeft in mij rond
dag en nacht
het houd mijn voeten niet langer op de grond
ik verlies de macht over mijn lichaam
ik zweef met de vogels mee
hoog boven de zee
hoog boven het topje van de boom
maar ach het was maar een droom
een traan rold over mijn gezicht
omdat ik je zo mis
ik verlang naar jou
als je dat toch maar eens wist
ik kan er niet meer tegen
in mijn gedachten hoor ik je stem
maar ik ben gewoon te verlegen