Een heel nieuw jaar is op komst
Een jaar met nieuwe kansen
om de dingen anders aan te pakken
tijd om gebeurtenissen achter me te laten
tijd om nieuwe ervaringen op te doen
Veel is er gebeurt dit jaar
Het grote verlies
wat mij elke dag nog zoveel pijn doet
toch blij dat ik ook geluk heb mogen kennen
dankbaar voor de herinneringen