Vandaag telt of je gelukkig bent.
Vandaag telt of je lacht.
Vandaag telt wie jouw vrienden zijn,
en wie thuis op je wacht.
Vandaag geeft nieuwe kansen.
Vandaag telt dat je leeft.
Vandaag moet je genieten.
En telt wie om jouw geeft.
Maar goed dat wij niet weten,
waneer de laatste dag begint.
Wat dat betreft zijn wij,
bewust een beetje blind.
Wij staan er niet bij stil
als wij de deur uit gaan.
Als wij nog een keer zwaaien,
daar blijf je niet bij staan.
Het zou misschien vandaag
de "laatste keer" zo zijn.
En als je nu zo nadenkt,
doet het best een beetje pijn.
Als wij een datum wisten
dan kregen wij het druk.
Wat zouden wij genieten,
genieten van het geluk.
Maar een ding dat is zeker,
ook zonder datum komt die dag.
Geniet gewoon nog even
....zolang het mag!