Slechte gevoelens,
slechte gedacht...
bij mij,
maar ook bij jou.
Ik wil er heen,
je weet wel waar...
de treintjes,
mijn plekje...
Ik wil er zijn,
ja ik weet dat jullie,
vies zullen kijken,
boos zullen zijn..
Maar wat maakt 't nog uit???
Morgen sta ik er weer...
Ja wees maar zeker!
Aan de treintjes!!!!!