Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Verliefd
Die vlinderende gevoelens
Worden sterker als je met
Bevende vingertoppen
Mijn wang zachtjes streelt
De liefde straalt uit je
Donkere ogen als je
Met enkele lokken van
Mijn haar speelt
Genegenheid spreekt
Zichzelf uit als jouw
Armen een weg om
Mij heen vinden
Een lichte zucht als je
Je hoofd op mijn borst
Legt en mijn snelkloppend
Hart hoort onder jouw oor
Een verliefde blik
Terwijl we praten over
De hedendaagse dingen
Die zoveel meer blijken te zijn
Een warm en tintelend gevoel
Als je je voorover buigt
En me zachtjes kust
Met je zachte lippen
Blozende wangen volgen
Als ik je zachtjes plaag
Dat de kusjes op zijn en
Als ik je kietel in je zij
Duw je me lachend achterover
Waarnaar je naast me komt liggen
En in slaap valt in mijn armen
Vol vertrouwen… vol liefde…
Reacties op dit gedicht
jorinde vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Oorlam
:
Zondag, januari 04, 2004 15:06
wow, mooi warm geschreven!
geniet!
Over dit gedicht
Auteur:
jorinde
Gecontroleerd door:
michris
Gepubliceerd op:
29 december 2003
Thema's:
[IK]
[Verliefd]
[Genegenheid]