Zoals elk jaar...
speelt het zelfde lied weer af...
We komen er weer aan...
Het oude jaar is weer heen gegaan...
We laten het rusten...
Op het verleden...
De mooie dagen...
Krijgen een plaatsje...
In ons hart...
De mindere goede dagen...
laten we gaan in de vergeetput...
Om af en toe eens te kijken...
Hoe we ons er door hebben geslagen.
Maar het voornaamste is...
dat ik je van uit mijn heel hart
slechts één wens heb...
En dat is dat jullie allemaal...
meerdere vreugdevolle dagen krijgen
dan in 2003.