Een leegte wordt overspoeldt met overtollige gevoelens,
Van duitster angst en zelfbeklag,
Een leegte wordt opgevuld met duizenden vragen,
VAn wat je mis deed, wat mag en niet mag,
je gevoelens worden misverstuurd en angst komt in de plaats,
Angst om jezelf te verliezen,
In alles wat je doet en
angst dat je je verlaagt,
Tot dingens die mensen doen willen,
Wanneer verdriet in hun hoofd opstijgt,
Hun reacties dat mensen laten voelen willen,
Wanneer de enige reactie dat men krijgt,
Is haat om wat je gedaan hebt,
haat omdat je bestaat,
En de leugens die men creeert,
Door wat men acht graag te zien of wat hun baat,
Wordt overspoeld door eigen haat,
Voor mensen die je zo doen voelen,
Die je doen voelen als een vogel in een kooi,
Wat ik hiermee wil bedoelen,
Is wanneer er ldvd optreedt je best wacht en mooi,
Zwijgt voor je iets zegt,
laat ze hun zegje doen,
Wacht op het juist moment ,
Voor je stappen onderneemt en ze je doen,
Denken dat het al jouw fout is,
Wat helemaal verkeerd lijkt te zijn,
berg je verdriet op en verstop het gemis,
Van het verdriet dat je lijdt en de pijn.