Bedankt, Pieter
Voor de persoon die je bent
Je laat me lachen, wanneer ik me slecht voel
Je helpt me overal doorheen
Op jou kan ik bouwen
Maar vergeet niet
Dat als jij ooit in de put zit
Ik er ook voor jou zal zijn
Want voor mij beteken je enorm veel
Ik wil je nooit meer kwijt