De champagne fles knalde te vroeg,
de oliebollen waren koud,
nieuwjaar kwam er aan,
gezellig eten waar je van houd,
De champagne, de oliebollen en de cola,
verpestte het helemaal niet!
het wat echt heel leuk,
zoals je ziet!
Alles is nu voorbij,
en kijk ik vrolijk terug,
naar het jaar 2003,
want dat is achter de rug,
Het is voorbij,
is dat jammer of ben ik blij?
ik sloot het af,
met een knal erbij!