Onmacht
Hoe kun je nou
Over iets vertellen
Wat je alleen maar voelt
Op een plek
Die je niet kan omschrijven
Op momenten dat je
Hier echt niet meer wilt blijven
Hoe kan ik je nou
Vertellen over iets
Wat altijd daar is geweest
Maar nu naar buiten wil
Vertellen wat altijd waar is geweest
Maar me nu bedreigd
In mijn bestaan, ik ben verkeerd
Dat is mijn reden om te gaan