Hoog is veilig
Hoog is veilig
Geen brandsirenes luide klokken
Geen rode vlekken levensangst
stil stil stil
alles stil
geen geluid, geluid is slecht
slecht,
maar stil
geen vuurogen rode warmte
geen grauwe gezichten bang
en hoog is goed
is veilig
buiten zon lucht wind
is stil, goed
laat me, laat me toch
geen geluid geen angst
stemmen te luid
nee stil
geluid is slecht
hou op, slecht
stil stil stil
laat me stil
ik spring niet, echt niet
hoog is veilig