We zijn zo aan elkaar gehecht
Ons dagschema richtte we naar elkaar in
Als er geen tijd was
Maakte we tijd
We chatte uren en uren
Gewoon over wat onzin
Als ik 's avonds in m'n bed lag,
kon ik niet eens een onderwerp opsommen
Toch hadden we zo'n plezier
Ik moet afkicken
Tmooie liedje is uit
Die uren worden herleid naar 1 uur
in de week
Waanzin
Een hoopje waanzin
...