Arnoud, 1 jaar is het geleden,
Dat ik op wolken mocht zweven
Jij werd toen geboren
En nog altijd kan jij mij bekoren
Het grote wonder is dat ik je mag kennen
‘t Zal een probleem worden je niet te verwennen
Jij mijn kleine schat maakt mij zo blij
Als je even lacht naar mij
Ik wens je een toekomst om van te dromen
En dat al je wensen van ooit, uit mogen komen.
Kleine Arnoud we houden van je Oma en Opa William