Bartje doet gek.
Bartje is niet normaal.
Hij ziet er zo belachelijk uit
met zijn brilletje,
rood haar en
zijn beugel.
En dan doet hij ook nog
zo raar.
We lachen hem vaak uit,
weet je.
Want hij zoekt het toch zelf
met zijn brilletje,
zijn rood haar en, oh ja,
ook zijn beugel.
Dan begint hij te huilen
of te slaan
en dan lachen we nog harder.
Pff.
Kleinzielige idioot.
Op een dag komt Bartje
niet naar school.
De juf huilt een beetje
terwijl ze fluistert
dat Bartje niet meer verder wilde.
Hij sprong uit een raam
vanop de veertiende verdieping.
Bartje doet gek.
Bartje is niet normaal.