In mijn toekomstdromen,
sta jij altijd aan mijn zij
helaas een droom, die nooit uit zal komen,
Samen genieten van de ondergaande zon,
hand in hand lopen,
is ook iets wat nooit kon,
Elke keer als ik zo'n mooie droom beleef,
waarin jij en ik samen zijn,
huil ik, omdat ik nog zoveel om je geef,
Misschien dat jij het zelfde voelt voor mij
maar wat heb ik eraan om het te weten,
met zoveel risico's kan ik het niet, zei jij,
die risico's zijn er nog steeds...
weet dat ik onbewust op je wacht,
als het echt is tussen ons,
loopt het anders dan je dacht
en worden jij en ik weer een stel
en tot die tijd??
ach met die wetenschap, red ik het wel