Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Als je nou eens eerlijk was
Ik weet dat je iets wil laten blijken, want ik voel je ogen telkens kijken. Ik weet dat je
Maar weet dat als je me diep in mijn ogen kijkt en de tijd even stil staat. Me dat niet onberoerd la
sg...
Over dit gedicht
Auteur:
sg
Gecontroleerd door:
simpel
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[Verliefd]
[Liefdesverdriet]
[Eenzaamheid]