De vrees voor het onbekende
is groot. Zo groot dat hij
het maar niet durft om uit
zijn schulp te kruipen.
Liever in verlegenheid
vergeten geraken, dan kleur
op de wangen oplopen.
Totdat het niet langer kan.
Dat het avontuur zich opdringt
om het niet gedane toch te doen.
Het verlegen zijn voorbij, daarom
zijn verlegen mensen zo boeiend.
/wil
04JAN2004 2120