Dit gedicht
Is speciaal aan jou gericht
Zo maar een krabbel
Even wat gebabbel
Om je te laten weten
Wat we soms wel eens vergeten
Dat ik zoveel van je hou
Daarom ben ik ook je vrouw
Maar in drukke tijden
Heeft dat soms wat te lijden
Daarom schrijf ik dit gedicht
Lief, het is aan jou gericht
En ook al heb je het nu druk
Je bent met onze kleine meid
Mijn allergrootste levensgeluk
En dat is echt geen kleinigheid