Lege vullingen om wat ik voel voor jou
mijn nachtmerries die willen niet stoppen
Ik naai mezelf keer op keer
Het is een feit ik hou van twee mensen
Ik wil niet meer..
Ik kan niet meer..
teveel mensen bedrogen
teveel levens laten vervlogen
Ik gooi mezelf de diepte in
en wie op mijn pad kruist, zal verpletteren
Ik maak nog een vlucht
ik vlieg en ga nu naar mijn eeuwige rust..
joon