Hey lieve opa
Oma haar laatste wensen zijn uitgekomen
Haar tranen waren aan het stromen
Ze heeft Martijn nu eindelijk gezien
Ja, dat heeft ze wel verdien
In haar ogen zie ik veel pijn
Omdat ze er niet meer wil zijn
Ze zal niet lang meer bij ons blijven
Daarom wil ik je deze brief schrijven
Ze maakt zich zorgen om Ivo, echt waar
Met zijn gedrag heeft ze het heel zwaar
Eerst haar zoon, nu haar kleinzoon
Het is gewoon niet meer gewoon
Ze is wel trots op mij, maar dat verdien ik niet
Ik doe toch iedereen heel veel verdriet
Maar ze is er wel voor me, dag en nacht
Ze heeft een hele dag op mijn lach gewacht
O, lieve opa, was jij nu maar hier voor een keer
Want het doet ons allemaal zoveel zeer
Ben je vanuit daar boven over ons aan het waken
Kon jij ons, net als toen, maar weer vrolijk maken