Ik heb geen liedje om te zingen
ik leef gewoon door
ik adem
mijn dagen gaan snel
mijn glimlach komt vaak
denk ingewikeld
Ik wil gelukkig zijn
gedachten overspoelen mijn denken
het lijkt nooit te eindigen zelfde shit weer en weer
Ik realiseer soms
IK was eens echt gelukkig