9 oktober 2000
Niets meer duidelijk
Ik wil niet dat ik
Me de hele tijd vergis
In alle dingen wat ik
Lijk te voelen
Ik haal het door elkaar
Wat waarheid is en
Werkelijkheid en wat
Ik heb bedacht
Verzonnen, ontstaan uit het niets
Omdat ik zo graag wil
Dingen die niet kunnen
Die niet waar mogen zijn