Zijn het de messen die steken
Is het de bij of de spies?
Wat steekt er zo?
Wat maakt dat
mijn hart rauw doorboort
leegloopt
De letters uit het boek?
Zijn het de woorden die je spreekt?
Al wat jij gelaten hebt?
De film van herinneringen?
Zeg het mij, want het moet gestopt.
Zeg het mij, want het moet gestopt.
God zeg het mij, want het moet gestopt.