Een gedichtje van
mijn overleden zusje.
HART
Ik heb mijn hart bespand
met snaren
ik tokkel er lustig
op los
gewoon voor de lol
omdat ik dat kan
ik speel gelijk een
fanfare
welk hart zou niet
willen zingen
de vreugde te
evenaren, trillende
snaren, in alle
harten op aarde.
Grietje Egbertje Beekman.