Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
toonloos
KIJK ZE STAAN
GRIJS EN GRAUW
NIETS TE DOEN
HUN TAKKEN BLAUW
DE MENSEN DENKEN
WELLICHT
WAT ZIJN DIE LUI
TOCH GEEN GEZICHT
GEEF ZE HET VOORJAAR
DAN KOMEN ZE PAS OP GANG
MET KNOPPEN EN BLOESEM
EEN LENTE LANG
EEN BOOM WEET
WAT EEN MENS VERGEET
ER IS EEN TIJD
VOOR VERLICHTING
UITSTORTEN
OF BEWAREN
VIER KEER IN EEN ANDERE RICHTING
DAAROM STAAT HIJ STIL IN BITTERE KOU
VERZAMELT ZIJN STAM VOL
FRISSE ZUURSTOF
VOOR MIJ MAAR NATUUR-LIJK OOK VOOR JOU!
Over dit gedicht
Auteur:
frauke
Gecontroleerd door:
Firebolt
Gepubliceerd op:
07 januari 2004
Thema's:
[Esoterie]
[Filosofie]
[Leven]