Weet je ik ga dansen...
mooie volksdansen.
Heb je geen zin?
het is in.
kom maar af,
je komt van pas,
je kan er je uit leven,
er is heel wat te beleven.
Toch bij het leren,
moeten wij het proberen,
dan word er wel gelachen,
bij alle danspassen,
velen kunnen we nog gebruiken,
we moeten er mee naar buiten.
Dus kom maar af,
wees niet laf!
het is in De Sloepe,
je hoeft het niet te zoeken,
het is in Heist aan zee,
kom maar mee,
Geef mij een seintje,
dan krijg je een mailtje
je weet dan waar het is,
en welke dag het is.