.
.
…
.
.
*zucht*
.
.
…
.
.
Je bent als mijn spiegelbeeld
Weerspiegelt mijn verleden
Gebonden bloedlijn
Pijn dragend in dit heden
.
.
…
.
.
Mijn ogen willen blind zijn
Voor wat ze zien bij jou
Mijn wezen troost
Jouw gevoelens, zo rauw
.
.
…
.
.
Je doet mijn ogen tranen
Door je opgekropte dingen
Op veel te jonge leeftijd
Je gaat waar anderen niet gingen
.
.
…
.
.
Je kracht is aan t vervagen
Toch moet je even doorbijten
Nog maar heel even
De pijn zal op de duur verslijten
.
.
…
.
.
[voor mijn zusje]
.
.
…
.
.