Het onstaan van een nieuw gevoel
een gevoel dat ik niet ken
ik besef dat tijden veranderen
en de opvoeding me heeft gemaakt tot wie ik ben
Geluk en verdriet
beginnen zich te vermengen
niets maar dan ook niets
kan mijn lot aan het licht brengen
Ken je het gevoel van pijn en leed
je denkt dat alleen pijn aan jou is besteed
ik wacht op een moment om het geluk te ontmoeten
zonder zo elke dag de angst te ontmoeten
Ik wil er telkens aan beginnen
een lange tocht waarin geluk zal winnen
maar de angst die er is, kan ik echt niet meer aan
ik ben echt bang dat mijn leven vanbinnen zal vergaan...