het begon allemaal in de klas
toen ik ee jaar of negen was
ik begon me te vervelen
en had niets om mee te spelen
ik nam pen en papier
en begon te schrijven, heel trots en heel fier
waarom ik echt ben beginnen te schrijven
zal voor mij wel een geheimpje blijven
want ik weet zelf niet hoe ik er op kwam
ik weet enkel dat ik plots initiatief nam
ben blij dat dit ene talent
me dagelijks weer verwent
ik zal nooit stoppen met schrijven
in de hoop dat ik met men talent kan blijven
en de dichtkunst van andere
zal aan de mijne niets veranderen
ik zal ieder gedicht lezen
want zo hebben vele anderen mij ook een dienst bewezen
iedereen is goed op zijn eigen manier
dus met 1 pen en 1 papier
ligt mijn gedichtje hier
men schrijft elk zo knap, zo speciaal
daarom is er iets bijzonder aan onze taal
wij begrijpen elkaar
en dat is het ene grote gebaar
dichters doe zo voort
en hoop dat niemand dit talent verstoort
vele groetjes cathyke