Het is nu zover,
Weer een jaar ouder wat een feest zou moeten zijn,
Voor het eerst heb ik er helemaal geen zin in
Doet gewoon een beetje pijn, vind het absoluut niet fijn.
Ik kreeg nog te horen of ik iets hebben moest,
Tsja, eigenlijk zou ik het wel weten
Hoefde er eigenlijk niet lang over na te denken
Is maar een iets wat men mij zou kunnen schenken.
Het word nu gewoon een werkdag
Collega's zullen mij feliciteren
Natuurlijk, graag, hoeven niet te vragen of dat mag
Zal hier die dag maar op teren
Dat word dan mijn feest, mijn verjaardag
Hardstikke fijn
XX FRAMA XX