Ik ben verliefd op een lieve vrouw
Ze weet dat ik erg van haar hou
Altijd keek ze mij strak aan
Elke dag zie ik haar daar staan
Ik denk aan haar de hele tijd
Wat is een relatie toch een liefdesstrijd
Ik denk aan haar de hele dag
Hoop dat ik haar ooit weer krijgen mag
Wat moet ik nu met mijn gevoel
Kan niet komen bij mijn doel
Liefde zit zo raar in elkaar
Maar er aan denken is ook raar
Hoop dat zij aan me denkt
En niet mijn liefde verstrenkt
Ik kan er niet meer tegen
Maar ik ben soms zo verlegen
Wat moet ik doen om mijn doel
Te bereiken met mijn gevoel recht op het doel