mijn hele toekomst ligt in handen van de Vader,
zijn Zoon kijkt nu al teder naar mij uit
de Heilige Geest brengt mij iedere dag steeds nader
tot dag Hij komt, en mij begroet als bruid!
dan pas ben ik vrijen voel ik mij geborgen
omdat mij niets meer van Zijn liefde scheidt
daar in de verte zie ik de lichtende morgen
hij komt en neemt mij mee naar de Eeuwigheid!