Joachim, waarom heb ik dit gevoel niet eerder ontmoed,
want echt waar dit gevoel voelt goed!
Het gevoel van aan iemand toebehoren
echt waar ik voel me als herboren.
Ik kan bij jou echt mezelf zijn.
Daarom doet het ook zo'n pijn,
elke keer als ik je weer achterlaat
en je weer helemaal in je 1tje staat.
Dan hoop ik weer dat het dag word, heel snel
want dan weet je wel
dan zie ik je weer
en dan is dat leegtegevoel er niet meer.
Want ik zou echt niet weten,
hoe ik je ooit zal moeten vergeten.
Als je die akelige woorden zegt,
hoe mooi je deze dan ook uitlegt.
Zonder jou leven, kan en wil ik niet proberen
en hopelijk zal ik het nooit moeten leren.
Want Joachim ik kan me het echt niet voorstellen
ookal zouden ze het me 100de keren vertellen.
Hoe te leven zonder jou
want het is waar als ik zeg "dat ik van je hou"
xx Neleke
************
lieveke ik hou echt heel veel van je en ik wil je nooit meer kwijt!!!!