Soms weet ik niet meer
ookal denk ik elke keer
hoe je eruit ziet
echt waar dan weet ik niet
hoe mooi je ogen wel zijn
en dan voel ik echt de pijn
van iets in mij
dat altijd tegen je zei
"dat het van je houd"
en lieve schat dan heb ik het opeens koud
maar als ik dan weer in die mooie ogen van je kijk
dan voel ik me weer de koningin te rijk
want dan weet ik echt dat je bij me bent
diep in mijn hart,dat je voor altijd kent