Zoveel pijn,zoveel verdriet,
een hart,zo klein en broos,
't verleden gunt z'n toekomst niet,
de weg die 't verkoos.
Verstrengeld zijn we in droefheid,
ons overgevend aan 't lot.
Liefde en gelukzaligheid,
genoten van 't genot.
Tranen overspoelend,
gevoelens van weleer.
Verdroogd op onze wangen,
voor ons geen toekomst meer.
Gewezen is echter,
wat had kunnen zijn.
't Verleden haalt de toekomst in,
wat overblijft is,PIJN!!!!