duistere gedachten
ik neem ze terug
God,wat is dit moeilijk
wou je echt niet kwetsen
ik volgde gewoon mijn gevoel
maar plots kwam ik tot het besef
jij bent mijn levensdoel!
samen slaan we er ons wel door
ja, jij houdt me op het rechte spoor
vandaag heb ik enorm veel spijt
want gisteren was ik je bijna kwijt!
*extra dank aan de mensen die gisteren reageerden op mijn vorige gedicht. jullie hebben me aan het denken gezet. ik zou inderdaad iets gedaan hebben wat alles alleen nog moeilijker zou maken. dus kom ik terug op mijn beslissing, bedankt lieve mensen!*