Goede morgen.
Ik heb zo heerlijk geslapen,
Maar bij het ontwaken,
Zat ik weer met een kater.
Was weer alleen,
Niemand om me heen,
Om even tegenaan te kruipen,
Of om toch stilletjes weg te sluipen.
En een ontbijtje voor haar te maken,
Zodat zij bij het ontwaken,
Lekker nog even kan nadoezelen
Met een kopje thee en een croissant
Nee, dit zal ook nog wel heel lang gaan duren,
Voordat ik hieraan ben gewend,
Dat ik 's-morgens bij het opstaan,
Alleen in dit huis ben.
Ook de avonden en de nachten,
Ze zijn allemaal zo stil en koud,
Wat kan ik eraan doen, hoe stom ook,
Dat ik nog steeds ontzettend veel van haar houd.
Dat is dan ook de reden,
Dat ik nog steeds niet naar een andere partner zoek,
Hoop ik te vergeefs,
En doe ik mezelf, hiermee wel goed?
Maar mijn gevoelens voor haar, ze zijn zo diep en echt,
Ben in al die jaren, zo aan haar gehecht,
En hoewel er dan deze breuk is ontstaan,
Ik fluister iedere dag nog ..... haar naam.
Kon je alles maar terugdraaien,
Kon je nog maar terug naar die goede oude tijd,
Droom er nog heel veel over,
Ik wilde haar immers niet kwijt,
Heb ook zo'n ontzettende pijn,
Van alles wat er tot nu toe is gebeurd,
Hoop ik, ook nog dat zij wel gelukkig zal worden,
En alleen ik, met deze kater zit en treur.
-24-03-2001-
met spec. dank aan m'n bw.
anders was ik er vast onderdoor gegaan!