Moeder
Ik heb nog zoveel vragen!
Altijd ziek gweest.. ook in mijn jeugd.
Samen naar de stad was er voor mij niet bij!
Je woont gelukkig dichtbij...
Maar als ik dan bel zal ik even komen..dan gaat het weer borrelen van boven.
Je zegt dan liever niet.. voel me niet zo goed!
De afstand tussen ons wordt groter...
Ik heb een moeder maar soms ook niet!
Erom huilen heb ik al zoveel gedaan,verdriet om jou wel te verstaan.
Heb me er nu bij neergelegd.
Bel nog wel hoe het met je gaat..
Het antwoord wat ik krijg.. weet ik allang!
Laat je in je waarde.. maar mam weet je het doet me pijn..
Omdat je liever alleen wilt zijn!!