Jij bent daar nu zo helemaal alleen,
maar straks kom ik naar je heen.
Dan wil ik jou in mijn armen nemen,
en jou laten weten dat er iemand is die van je houd.
Jij bent daar nu zo helemaal alleen,
maar straks kom ik naar je heen.
Dan geef ik jou mijn hand,
en neem ik je mee naar dromenland.