Gevallen
In 'n voorjaars
zwoele bries,
toen dansend bloesem over blies,
gebeurde het....en warmde.
Jou ogen
stralend in de zon.
Dat moment...zag ik geluk.
Ogen als van 'n kind met haar ballon...
Even...heel even
wou ik ..dat men de tijd stil zetten kon..
zodat jij wat langer kon genieten
van dat gevoel...
en in tijd,
omdat het je even...heel even,
dacht ik te zien..
van al deze verwarring bevrijd.
HANNA