Help!
Komt er ooit een einde aan?
een eind aan dit gevoel?
ik kan niet langer doorgaan,
niet leven zonder doel..
Help!
Wanneer kan ik weer leven,
of is dat niet gegund?
heeft soms een ieder in dit leven
het op mij gemund?
Help!
Soms kan ik niet verder
en wil ik ook niet meer
want de pijn is onbeschrijflijk
en doet ontzettend zeer;
Help!
Kan iemand mij bevrijden
van die tranen en die pijn?
kan iemand mij vertellen
hoe leven zonder angst zou zijn?
Help!
Niemand die mij kan helpen,
de weg is alleen in mij,
dus moet ik blijven hopen,
want eens dan ben ik vrij...!