Gewoonlijk schrijf ik m'n gedichtjes eerst in het klad,
Nu niet, ga gewoon van kiet af,
voel me goed vandaag,
Is ook wel lang geleden,
Zou ik m'n strijd een beetje hebben gestreden.
Ik weet het nog niet,
De nacht komt eraan,
Gelukkig een uurtje korter,
Maar weten dit ook de zon en de maan?
De maan en de sterren,
Ze staan zover weg,
Net als jij heel ver weg bent,
Jij van wie ik hou!