Als ik mijn gedachten laat gaan.
Zie ik ons op een lange weg staan.
Die weg die loopt nog lang niet dood ,
we moeten hoogstens over een sloot .
En dan is er ook nog een diep dal.
Waarvan ik denk dat ik daar in val.
Maar dan kom jij en helpt mij ,
door dat diepe dal ,
en breekt mijn val.
Lieve schat ik wil je hele leven achter je staan ,
wil je met mij dezelfde weg gaan?
Jan ik hou van je