Tranen rollen over mijn gezicht
En ook mijn hart moet huilen
Ik probeer te zeggen in een gedicht
Waarom je niet bij mij kunt schuilen
Afscheid nemen geeft te veel verdriet
Dat gevoel wil ik niet meer beleven
Ik zoek steun in woorden, in een lied
Iets wat me troost zou kunnen geven
Wat we hadden wordt ons nooit meer afgenomen
Jij gaf me weer wat zelfvertrouwen
Ik zal het blijven koesteren in mijn dromen
Daarop kan ik verder bouwen
Bedankt voor je warmte, je liefde, je woorden
Bedankt dat je er voor me wilde zijn
Sorry dat ik je leven verstoorde
Sorry voor alle pijn