Elkaar niet zo lang kennen en toch zo close
Je zorgt er vaak voor dat ik bloos
Ik wist niet dat ik zo blij kon zijn met een broer zoals jij
Jij bent jij, ik ben ik en 1 dat zijn wij
zovaak dezelfde gedachten en zovaak hetzelfde zeggen
jammer dat er dan soms mensen zijn die je iets in de weg proberen te leggen
Een armbandje heb ik voor je gemaakt
en ik zag dat dat je wel heeft geraakt
Ik moet je zeggen met jou ben ik heel blij
want een goede broer dat ben jij voor mij
ookal zijn we geen broer en zus in het echt
Ik heb me wel aan je gehecht.
Voor mijn broertje dikke kussssssss