ik ben de druppel op het venster
ik ben de stille traan
gewoon een beetje verdrietig
van alle misverstanden
alle keren dat mijn hart
beter leek te stoppen met slaan
waar is mijn vriendje op de hoek
waar ik mee lachte
waar is die mooie ronde stoep
waar de bal zo goed op stuitte
het meisje van de overkant
ze zijn al jaren zoek.