Weet je wat het mooiste is wat je me ooit gaf, onze kinderen.
Geboren uit intense liefde die niemand kon verhinderen.
Stukjes van mij en stukjes van jou in een mooi geheel.
Elk van hun kreeg van ons zijn deel.
Ze stralen de schoonheid uit van onze verbintenis met elkaar.
Hun liefde is voelbaar in een vaak simpel gebaar.
We horen samen verbonden door een unieke band.
De liefde is dierbaar kijk maar eens in zo'n kinderhand.